SOUTĚŽ: Vyhrajte nový smoothies maker Sweet i vstupenku do saunového světa

29. březen 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete gastronomickou cenu, která by se vám mohla hodit třeba při přípravě nějakého Velikonočního pohoštění. Jde opět o dárek, který do soutěže věnovala společnost Isolit-Bravo, která je ryze českým výrobcem domácích elektrospotřebičů.

Tentokrát pro Vás máme tzv. smoothies maker Sweet, který je vhodný na přípravu populárních smoothies, ale i RAW stravy, koktejlů, zmrzliny, dipů, dětské stravy nebo polévek. Kromě ovoce nebo zeleniny také drtí led, koření nebo kávu a umele i mák. Součástí balení jsou i 2 láhve z Tritan materiálu o obsahu 1l a 0,45l.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska také zajímavou cenu - vstupenky do vodního a saunového světa Aquapalace Praha v Čestlicích. Tam se příští týden od 5. do 7. dubna koná už šestý ročník mezinárodně uznávaného festivalu zážitkového saunování SaunaFest 2018. V rámci festivalu také uskuteční Mistrovství ČR v saunových ceremoniálech jednotlivců a týmů, které je zároveň kvalifikací na Mistrovství světa.

Do největšího saunového světa v ČR sjedou milovníci saunování, ceremoniálů i saunového divadla z více než deseti zemí. Můžete si tak zde užít několik desítek speciálních ceremoniálů v podání českých i mezinárodních mistrů. SaunaFest je jedna z největších akcí tohoto druhu v Evropě, každoročně přináší to nejlepší ze saunového umění. Festival má upozornit na důležitost pravidelného saunování pro zdraví a zároveň představit ceremoniály, které si zamilovali lidé po celém světě.

Do Aquapalace Praha, který je unikátním sportovně-relaxačním komplexem a největším vodním a saunovým světem v republice, můžete zavítat i později, než příští týden, vstupenky mají dlouhou platnost.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio