Soutěž: Vyhrajte nejnovější instantní fotoaparát

10. červenec 2018

Pokud 10. července odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete nejnovější přírůstek z rodiny instantních fotoaparátů FUJIFILM, fotoaparát instax SQUARE SQ6.

Instax SQUARE je první analogový instax na čtvercový formát filmů, má stylový, minimalistický design a jednoduché ovládání. Má různé kreativní režimy, kromě režimu Selfie nebo Macro třeba režim Double exposure, který umožňuje zkombinovat dva snímky na jedné fotce nebo režim Landscape pro široké záběry krajiny.

Součástí Vaší ceny jsou také tři barevné filtry blesku, které při použití změní barvu celé fotografie a krabička filmů.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme vám sadu cen od provozovatelů webu grilujemevemeste.cz – projekt, který vám umožňuje rychle na mapě najít, kde je ve městě veřejné grilovací místo. Jde o grilovací balíček – kufřík s grilovacími kořeními, marinádami a třeba i grilovací zástěrou.

Za pouze jednu správnou odpoveď cena útěchy

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio