SOUTĚŽ: Vydejte se s námi na australský western Sweet Country

30. červenec 2018

Radiožurnál, partner českých filmů, zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 70 vstupenek na projekci thrilleru Sweet Country.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte 30. a 31. 7. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu v Odpoledním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film“. V pondělí rozdáme 20 a v úterý 15 nejrychlejším dvě vstupenky do pražského kina Pilotů. Kompletní pravidla najdete zde.

Sweet Country
Kde? v kinu Pilotů v Praze
Kdy? 6. 8. od 18:00

Samoty roztroušené v buši australského Severního teritoria, 20. léta minulého století. Zdejší kazatel žije v neobvykle svobodné symbióze s rodinou Austrálce Sama, čímž dráždí část bílé populace stýskající si po starých pořádcích. V okovech by původní obyvatele nejradši viděl i zatrpklý válečný veterán Harry March.

Vyslat k němu dobrosrdečného Sama na pomoc s renovací domu proto není nejlepší nápad, zvláště v době, kdy společnost ani soudy neměří všem stejně… Suverénně zrežírovaný australský western o násilí a rasismu zadřených hluboko pod kůži získal Zvláštní cenu benátské poroty i nejprestižnější ocenění na MFF Toronto.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail. Výherci budou zařazeni na seznam hostů.

autor: Radiožurnál
Spustit audio