SOUTĚŽ: Vstupenky zdarma na Zkázu Dejvického divadla

22. únor 2019

Radiožurnál zve opět do kina. Fanouškům rozdává od pondělí 25. 2. celkem 100 míst na exkluzivní předpremiéru šestidílného seriálu Zkáza Dejvického divadla.

Dejvické divadlo nezískalo od magistrátu grant na své fungování a je vystaveno existenční zkoušce. Aby se zachránilo, povolá na pomoc finského režiséra, začne hrát s loutkami a dokonce se pokusí důchodcům prodat předražené hrnce. Snahu vyřešit nepříznivou finanční situaci uvidí diváci v novém šestidílném komediálním seriálu Zkáza Dejvického divadla každé pondělí od 21.05 hodin na ČT1, poprvé 4. března. A vy ho můžete vidět už 27. února v kindě Dlabačov!

Jak soutěžit

Chcete vidět seriál v předstihu? Poslouchejte od 25. až do 27. února Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Každý den rozdáme po dvou vstupenkách nejrychlejším posluchačům lístky na promítání v pražském kině Dlabačov.

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na Zkázu Dejvického divadla“. Kompletní pravidla najdete zde.

Zkáza Dejvického divadla

Kde? v Praze v kině Dlabačov (Sokolovská 1, Bělohorská 24, 169 00 Praha 6)

Kdy? 27. 2. od 20:30

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál | zdroj: Cinemart
Spustit audio