SOUTĚŽ: Teplé dny jsou tu, myslete na svou pokožku

23. duben 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás i dneska zajímavé ceny, které se hodí k současnému, prakticky už letnímu počasí. Dostanete sadu dárků od partnerů projektu Stan proti melanomu.

Konkrétně dostanete krásnou dárkovou tašku od značky Eucerin, která je partnerem projektu. V balíčku jsou novinky, které v těchto dnech akorát přicházejí do lékáren, např. extra lehké opalovací mléko na opalování, dětské mléko na opalování, ochranný krémový gel, emulze na obličej nebo transparentní aerosol, všechno s vysokým ochranným faktorem, pro citlivou pokožku.

Právě protože jaro už je tady a je skvělé být venku a užívat si sluneční paprsky, je tady opět projekt Stan proti melanomu, který se snaží upozornit na nebezpečí výskytu rakoviny kůže a snaží se naučit lidi, jak se správně chovat na sluníčku.

Ve Stanu proti melanomu si můžete už před začátkem letní sezóny nechat vyšetřit kůži, zkontrolovat mateřská i pigmentová znaménka. Konkrétně v Praze bude Stan 10. a 11. května opět na Václavském náměstí, dále pak 14. května v Brně a 15. května v Ostravě.

K tomu Vám ještě přidáme, něco pěkného ke čtení. Mezi knihami bude např. román současné nejlepší švédské spisovatelky Kerstin Ekmanové s názvem Pes, což je mimořádně působivá novela o přírodě, o silách a jejích věčných zákonitostech, o samotě, strachu, smrti, ale také o důvěře a vůli žít.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, dostanete vstupenky na akci Grand veteran, která se koná tuto sobotu 28. dubna v areálu Psychiatrické nemocnice Bohnice v Praze. Je to jedinečná akce, oficiální otevření veteránské sezóny 2018.

Připraveny jsou reprezentativní výstavy a jízdy historických vozidel včetně historických sanitek, defilé historických automobilů a motocyklů hradní stráže, oslava 100 let vzniku ČSR a připomenutí 50. výročí roku 1968 s dobovou vojenskou technikou a další bohatý doprovodný program.


Na místě bude i náš stříbrný R-stream Radiožurnálu, budeme z akce živě vysílat a v rámci hlavního programu je připravená hraná scéna od Pražského jara 1968 k odsunu sovětských vojsk s reálnou vojenskou a automobilní technikou doprovázený videoprojekcí.

Ke vstupenkám Vám ještě přidáme jednu z knížek Václava Zapadlíka, který je jedním z nejznámějších malířů automobilových veteránů a jeho obrazy se těší velké oblibě po celém světě.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio