SOUTĚŽ: Rozdáváme vstupenky na slavnostní premiéru filmu Nejtemnější hodina

Radiožurnál, partner českých filmů, opět zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 50 vstupenek na projekce filmu Nejtemnější hodina. Gary Oldman jako Winston Churchill v příběhu o muži, který se nevzdal, i když okolnosti stály proti němu.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte od 8. do 10. ledna Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz. V pondělí a úterý rozdáváme 10 nejrychlejším posluchačům po dvou vstupech na slavnostní premiéru v Praze. Ve středu 10. ledna rozdáme pěti nejrychlejším po dvou voucherech do regionů.


Dokud nás svatba nerozdělí
Praha
Kde? v kině Lucerna, Praha
Kdy? 10.1. od 18:30

Příběh o muži, který se nevzdal, i když okolnosti stály proti němu. V roce 1940 se blížila německá invaze do Anglie a britský premiér měl domluvit podmínky příměří. Místo toho slavnou řečí zburcoval národ k boji. Gary Oldman se představí jako Winston Churchill.

Vsadil všechno na jednu kartu, i když šance byly nepatrné a skoro nikdo mu nevěřil. Neprohrál, a zachránil tak svět. Jmenoval se Winston Churchill a v nejtemnější hodině naší civilizace, na začátku druhé světové války, se tento britský premiér předvedl jako velký hráč. Joe Wright, režisér Pokání a Pýchy a přesudku, jeho nejslavnější úlohu v dějinách proměnil ve strhující drama. Vydatně mu v tom pomáhá Gary Oldman v hlavní roli, který Churchilla nehraje. On jím prostě je.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email. Pražští výherci budou zařazeni na guestlist, vouchery do gerionů zašleme poštou

autor: jaw
Spustit audio