SOUTĚŽ: Rozdáváme lístky na premiéru Hřebejkova Nápadníka. Poslouchejte Radiožurnál

12. listopad 2017

Radiožurnál, partner českých filmů, opět zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 120 vstupenek na projekci filmu Zahradnictví: Nápadník v Praze. Nápadník je třetí kapitola trilogie Zahradnictví, rodinné ságy, kterou Jan Hřebejk s Petrem Jarchovským považují za své životní dílo.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte od 13. do 15. listopadu Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz. každý den od nás dostane 20 nejrychlejších posluchačů po dvou volných vstupech na promítání v Praze.


Zahradnictví: Nápadník
Kde? Kino Atlas, Sokolovská 371/1, 180 00 Praha 8 Florenc
Kdy? 15.11. od 20:00

Nápadník se odehrává se na konci 50. let a vypráví o rodinných vztazích poznamenaných válkou a komunistickým převratem.

„Je romantickou komedií o představách rodičů, jak by mělo vypadat štěstí jejich dětí,“ vysvětlil scénárista filmu Petr Jarchovský.

Jarchovský tímto filmem tak představil svoji maminku, jejíž příběh vynechal v Pelíšcích, kde se s jejím despotickým otcem potýkala její sestra Jindřiška.

Z natáčení filmu Rodinný přítel

Film Nápadník tak zakončí celou trilogii Zahradnictví, unikátní projekt, kdy se všechny tři díly objevily v kinech v jednom roce. Rodinný přítel v dubnu a Dezertér v září 2017.

Výherci vstupenek budou zařazeni na seznam hostů.

autor: jaw
Spustit audio