SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na výstavu Světy české animace. Podívejte se, kdy soutěžíme

2. květen 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na přehlídku děl legend české animované tvorby. Zkuste štěstí a nalaďte si od pondělí do středy Dopolední Radiožurnál.

Jiří Trnka, Karel Zeman nebo Hermína Týrlová. To jsou jména velikánů českého animovaného filmu, kterým se teď můžete podívat přímo pod ruce, a to na výstavě Světy české animace, kde jsou k vidění například jejich originální loutky nebo postupy, jak své snímky natáčeli.

Vzducholoď na výstavě Světy české animace

Dárek pro všechny maminky a babičky

V neděli 8. května, tedy na Den matek, připravili organizátoři dárek pro všechny maminky a babičky, které mají na výstavu vstup zdarma. Můžou tak nahlédnout do světa animace se svými dětmi nebo vnoučaty a užít si den plný zábavy s animovanými postavičkami.

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 2. do středy 4. května Dopolední Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Celkem se hraje o 100 lístků, které rozdáme jako rodinné vstupné – soutěžící si můžou napsat, zda chtějí 2, 3 nebo 4 vstupenky:

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz v pondělí a v úterý větu „Chci 2 / 3 / 4 vstupenky na výstavu“. 

Světy české animace
3. 2. - 3. 7. 2022, PO–PÁ  9–18 h, SO–NE a svátky 10–20 h
Pražská tržnice, Holešovice – Hala č. 17 (Bubenské nábřeží 306/13, Praha 7)
tram Pražská tržnice, jedna zastávka od stanice metra C Vltavská

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and
Spustit audio

Související