SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na přehlídku filmů nominovaných na Českého lva

V pondělí budeme ve vysílání Dopoledního Radiožurnálu soutěžit o vouchery na libovolný nominovaný film, v úterý výherci získají přístup do rozhraní DAFilms na sledování nominovaných filmů online. 

Čtěte také

Nestihli jste některý z nominovaných filmů na Českého lva za rok 2019 v kině? Máte hned několik možností, kde můžete během následujících dní filmy zhlédnout.

Od 24. února do 7. března promítne pražské kino Edison všech 17 filmů nominovaných na cenu Český lev. Některé projekce doplní setkání se zajímavými hosty. Přehlídka vyvrcholí přímo v den předávání cen, v sobotu 7. března, snímkem Václava Marhoula Nabarvené ptáčete, na který naváže přímý přenos ze slavnostního večera v Rudolfinu.

Ze sobotního slavnostního večera bude Radiožurnál vysílat živě speciál. Můžete se těšit na krátké rozhovory, které s oceněnými povede moderátorka Lucie Výborná.

Přehlídka vybraných snímků nominovaných na Českého lva proběhne i v multikinech sítě CineStar v týdnu od 5. do 11. března. Na nominované filmy se můžete těšit v Praze, Hradci Králové, Liberci, Českých Budějovicích, Olomouci, Opavě, Jihlavě, Mladé Boleslavi a Ostravě.

Od 25. února do 15. března můžete postupně zhlédnout vybrané nominované filmy on-line na internetových stránkách Českého lva. Díky spolupráci s DAFilms.cz můžete vybírat z jedenácti hraných, čtyř dokumentárních a pěti studentských filmů.

Jak soutěžit

Poslouchejte v pondělí 2. a v úterý 3. března Dopolední Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na film“. Vyhraje vždy 5 posluchačů, kteří odpoví jako 1., 25., 50., 75. a 100.

V pondělí budou ve hře vouchery na libovolný z nominovaných filmů, v úterý výherci získají přístup do rozhraní DAFilms na sledování nominovaných filmů online.

Přehlídka filmů nominovaných na Českého lva

Kde? V multikinech CineStar v Praze, Hradci Králové, Liberci, Českých Budějovicích, Olomouci, Opavě, Jihlavě, Mladé Boleslavi a Ostravě.

Kdy? Od 5. do 11. března 2020.

Kompletní pravidla najdete zde.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio