SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na koncert Jamieho Culluma. Podívejte se, kdy soutěžíme

10. květen 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na koncert britské jazzové hvězdy Jamieho Culluma. Zkuste štěstí a nalaďte si od středy do pátku Ranní Radiožurnál.

Jamie Cullum za dvacet let své hudební kariéry změnil mnoha miliónům lidí názor na jazz, který vkusně a s vytříbenou lehkostí spojuje s popem. „Nikdy jsem se nesnažil předstírat, že žijeme v padesátých letech. Žiji tady a teď. Mám rád Beyonce, Massive Attack, ale stejně tak Cheta Bakera nebo Franka Sinatru,“ vysvětluje.

Čtěte také

Dokáže zahrát svérázné verze skladeb Cole Portera, Kurta Ellinga, Counta Basieho, Jimi Hendrixe, Kanye Westa, Rihanny, Radiohead i White Stripes. Nadšená média Culluma od samého začátku překřtila řadou přirovnání: Sinatra v teniskách, David Beckham jazzu nebo zázračné dítě. Za své nahrávky, kterých prodal více než kterýkoliv britský jazzman v historii, byl nominován na Grammy, Zlatý glóbus nebo Brit Awards.

Jak soutěžit

Celkem se hraje o 30 vstupenek pro 15 výherců. Poslouchejteod středy 11. do pátku 13. května Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz v pondělí a úterý větu „Chci na Jamieho“. Vyhraje vždy každý desátý soutěžící v pořadí.

Jamie Cullum v Praze

  • Kdy: 19. května 2022 od 20:00
  • Kde: O2 Universum, Praha

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: O2 Universum
Spustit audio