SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na koncert Balage 60. Podívejte se, kdy soutěžíme

24. říjen 2021

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na koncert k 60. narozeninám Oty Balage pojmenovaný Balage 60. Od pondělí do pátku rozdáme celkem 80 lístků. Zkuste štěstí a nalaďte si Dopolední Radiožurnál.

K 60. narozeninám výjimečného hudebníka se uskuteční velký koncert v Pražské O2 Areně. Balage povede symfonicky orchestr čítající 80 hudebníků. Pozve hosty z řad přátel a hudebních kolegů.

Čtěte také

Vzhledem k tomu, že jeho kariéra je bohatá, vystoupí všechny sestavy, se kterými hrál a zpěváci, se kterými nastuduje symfonické cover verze svých i světových hitů. Popřát, ale i zazpívat ve sborech přijdou nehudební přátelé.

Jesus Christ Superstar

Ota Balage, se narodil 9. listopadu 1961 v Praze. Studoval hru na klavír, klarinet a skladbu. Ve své hudební kariéře zaznamenal velký ohlas ve skupinách Tango, Nová růže a B.S.P., kde vytvořil výrazné trio s Michalem Pavlíčkem a Kamilem Střihavkou.

Své zkušenosti ze studia skladby využil při dirigování slavného muzikálu Jesus Christ Superstar s Kamilem Střihavkou, Danem Bártou a Bárou Basikovou v hlavních rolích.

V posledních letech vystupuje se skupinou Balage Band. Patří k nejvýznamnějším českým hudebníkům, působí jako producent. 

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 25. října do pátku 29. října Dopolední Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Celkem se hraje o 80 vstupenek pro 40 výherců.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na Balage 60. Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

Kdy a kde se koncert koná?

Praha: 9. 11. v O2 Universum, Praha 9-Libeň

autor: prh | zdroj: Falcon
Spustit audio