SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na film Tenkrát podruhé. Podívejte se, kdy soutěžíme

29. prosinec 2019

Od pondělí do čtvrtka budeme ve vysílání Ranního Radiožurnálu soutěžit o vstupenky na projekci filmu Tenkrát podruhé. Posluchačům ho promítneme 2. ledna v Praze a 7. ledna v Brně.

Jakou dobu byste chtěli zažít, kdybyste měli tu možnost? Před tuto otázku je postaven Victor, když od svého syna dostane dárkový poukaz agentury Time Travelers. Ta s pomocí filmových kulis a herců dokáže zinscenovat jakoukoli epochu a zprostředkovat svým klientům setkání se slavnými osobnostmi dějin dle jejich přání. Zatímco jiní zákazníci se chtějí podívat na dvůr Ludvíka XVI. či povečeřet s Hitlerem, Victor touží vrátit se do nespoutaných sedmdesátých let, a ještě jednou prožít první rande se svou ženou – dobu, kdy v něm dokázala vidět víc než jen nudného páprdu v pruhovaném pyžamu.

Chytrá a zábavná love story vypráví o tom, co by se mohlo stát, kdybychom si mohli zopakovat ty nejkrásnější okamžiky. Je to potřeba k tomu, abychom se znovu zamilovali?

Jak soutěžit

Poslouchejte od 30. prosince do 2. ledna Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na Tenkrát podruhé do Prahy / do Brna“.

Kompletní pravidla najdete zde.

Tenkrát podruhé

Kdy a kde? v Praze v kině Aero 2. 1.  od 20:30, nebo v Brně v kině Scala 7. 1. od 18:00

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál | zdroj: Bioscop
Spustit audio