SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme na film Modelář. Podívejte se, kdy soutěžíme

Od pondělí do čtvrtka budeme ve vysílání Ranního Radiožurnálu soutěžit o vstupenky na projekci thrilleru Modelář.

Napínavý příběh dvou přátel, drony, současná Praha a motiv hledání spravedlnosti. Petr Zelenka právě dokončil svůj nejnovější film Modelář v hlavní roli s Kryštofem Hádkem, kterému coby kamarád a kolega z půjčovny dronů sekunduje Jiří Mádl.

Čtěte také

Podle režiséra jde o jeho nejrealističtější film a Hádkovu nejlepší hlavní roli. Divák může s hlavním hrdinou Zelenkova nového filmu prožít dva zásadní měsíce v jeho životě.

Po Hádkově boku se objeví i Veronika Khek Kubařová, Zuzana Fialová či Helena Dvořáková.

Jak soutěžit – Praha

Poslouchejte od 3. do 5. února Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film“.

Čtěte také

Jak soutěžit – regionální města

Poslouchejte 6. února Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film do Plzně / Pardubic / Hradce Králové / Mladé Boleslavi / Liberce / Českých Budějovic / Jihlavy / Olomouce / Ostravy“ – podle města vašeho výběru.

Kompletní pravidla najdete zde.

Modelář

Kdy a kde? v Praze v kině CineStar Anděl (Radlická 3179/1E, 150 00 Praha 5-Anděl) 5. 2. od 18:00, nebo v regionálních městech v síti CineStar podle programu kina

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio

Související