SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina. Podívejte se, kdy soutěžíme

31. květen 2021

Radiožurnál po dlouhé době opět rozdá vstupenky, tentokrát na film Ještě máme čas v režii Viggo Mortensena. Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní Radiožurnál.

Koronavirová pandemie přikovala filmové fanoušky doma u obrazovek a monitorů, skutečný filmový zážitek si ale odnesete jen z kina. Radiožurnál to ví, a tak vás zve po dlouhém diváckém půstu opět do kina. Máme pro vás celkem 90 vstupenek do kinosálů v Praze, Brně a Hradci Králové na snímek Ještě máme čas.

Ještě máme čas (USA, 2020 • 112 min)

Liberální John žije ve slunné Kalifornii obklopen milující rodinou, daleko od provinčních hodnot tvrdého a homofobního otce (Lance Henriksen). Ve chvíli, kdy se u otce projeví příznaky stařecké demence, cítí John povinnost překonat křivdy minulosti a postarat se o něho… Viggo Mortensen v hlavní roli svého režijního debutu inspirovaného vlastním dětstvím a dospíváním.

Zdroj: Aerofilms

Snímek je, dá se říci, velkým osobním projektem známého amerického herce, který proslul mimo jiné rolí Aragorna v trilogii Pán prstenů. Upřímné drama o odpuštění, zodpovědnosti a křehkosti rodinných vztahů, které zazářilo ve výběrech MFF Cannes, Toronta nebo Sundance, nese autobiografické prvky. Mortensen se ujal nejen hlavní role, ale při natáčení usedl také vůbec poprvé do režisérského křesla.

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 31. května do středy 2. října Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film Ještě máme čas“. Každý den vyhraje vždy 15 soutěžících. Celkem se hraje o 90 vstupenek pro 45 výherců.

Kdy a kde se promítá?

  • 1. června od 18:00 v pražském kině Světozor (15 výherců);
  • 3. června od 20:00 v Biu Central v Hradci Králové (15 výherců);
  • 6. června od 20:30 v kině Scala v Brně (15 výherců).

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: and | zdroje: Aerofilms , Moje kino LIVE
Spustit audio