SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina na film Zrcadla ve tmě. Podívejte se, kdy soutěžíme

22. září 2021

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na film Zrcadla ve tmě. Ve čtvrtek, pátek a v pondělí rozdáme celkem 230 lístků. Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní Radiožurnál.

Čtěte také

Tanečnice Marie (Alena Doláková) a její přítel František se snaží zachránit svůj vztah  pomocí odpovědí na 36 otázek, díky kterým se podle vědců zamilujete do kohokoliv. Jenže čerstvě třicetiletá Marie má plnou hlavu jiných, mnohem důležitějších otázek. Má cenu pokračovat v kariéře, ve které nikdy nedosáhne vrcholu? Dokáže překonat svůj strach z průměrnosti a být se sebou spokojená? Přestane jí matka někdy mluvit do života? A hlavně – stojí její vztah vůbec za záchranu?

Šimon Holý ve svém formálně výrazném celovečerním debutu přináší nebývale autentický pohled na vztahy, sny a starosti dnešních lidí okolo třicítky.

Jak soutěžit

Poslouchejte ve čtvrtek 23., v pátek 24. a v pondělí 27. září Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Celkem se hraje o 230 vstupenek pro 115 výherců. Denně soutěžíme o projekci v Praze, Brně a Hradci Králové.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky do Prahy / Brna / Hradce Králové“. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.   

Kdy a kde se promítá?

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: and | zdroj: Aerofilms
Spustit audio