SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina na film Zbožňovaný. Podívejte se, kdy soutěžíme

20. září 2021

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na film Zbožňovaný. Od pondělí do středy rozdáme celkem 150 lístků. Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní Radiožurnál.

Uznávaný a všemi oblíbený pediatr Zdeněk (Jiří Bartoška) jde do důchodu. Celý život byl vyhlášeným lékařem v místní nemocnici a teď se těší na zasloužený odpočinek. Ještě víc se však těší jeho rodina – manželka Olga (Zuzana Kronerová), která se už nemůže dočkat, až o něj bude pečovat, stejně jako jeho dcera Zuzana, jejíž manželství s Karlem (Jiří Langmajer) se nedávno rozpadlo.

Jestli byla Teorie tygra instruktážní film, jak si zařídit život v šedesátce, tak tohle je instruktážní film o tom, jak žít dva životy najednou. 
Jiří Bartoška

Nejvíc nadšená je však Zdeňkova vnučka Aneta (Martina Czyžová), která dědu vždy považovala za svůj velký vzor a píše o něm seminárku do školy. Jenže Zdeněk není tak dokonalý, jak se zdá. Má jedno velké tajemství. Už téměř 40 let udržuje milenecký poměr s ortopedkou Danou (Ivana Chýlková). A Dana samozřejmě očekává, že na ni Zdeněk teď bude mít konečně víc času.

„Film je částečně inspirovaný příběhem mého dědy, jeho osobností, aurou, kterou okolo sebe šířil,“ osvětluje scenárista a zároveň režisér snímku Petr Kolečko. 

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 20. srpna do středy 22. září Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Celkem se hraje o 150 vstupenek pro 75 výherců. Denně soutěžíme o projekci v Praze, ve středu navíc o vouchery do regionů.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky do Prahy“ a ve středu konkrétně „Chci vstupenky do Prahy / Hradce Králové / Olomouce / Ostravy / Jihlavy / Českých Budějovic / Plzně / Liberce / Mladé Boleslavi / Pardubic“. 

Kdy a kde se promítá?

  • Praha: 23. 9. od 20:00 v kině Atlas, Praha 8 - Florenc
  • vouchery do regionů jsou platné v síti multikin Cinestar

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: and | zdroj: Česká televize / Bioscop
Spustit audio