SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina na film Myši patří do nebe. Podívejte se, kdy soutěžíme

29. září 2021

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na animovaný film Myši patří do nebe. Od středy do pátku rozdáme celkem 150 lístků. Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní Radiožurnál.

Myši patří do nebe


Režie: Denisa Grimmová, Jan Bubeníček
Námět: Iva Procházková
Scénář: Alice Nellis, Richard Malatinský
Výtvarná koncepce: Denisa Grimmová, Jan Bubeníček, Jan Kurka

 

Film Myši patří do nebe na motivy stejnojmenné knížky Ivy Procházkové je příběhem o nepravděpodobném kamarádství dvou nepřátel, kteří zjistí, že jejich přátelství je výjimečné a má cenu se za něj poprat.

Film má premiéru 7. října, ale divákům se už v předstihu a s velkým úspěchem představil na několika filmových festivalech a přehlídkách. Světovou premiéru měl na prestižním světovém festivalu animovaných filmů ve francouzském Annecy. Film také získal cenu za nejlepší animovaný film na mezinárodním festivalu v Šanghaji.

Ovace sklízel i doma na letošním Mezinárodním festivalu animovaných filmů Anifilm, kde v libereckých kinech po projekci malí i velcí diváci tleskali několik minut. A ocenili jej pak i tou nejobjektivnější cenou – Cenou diváků. Snímek na festivalu získal také zvláštní uznání poroty.

Jak soutěžit

Poslouchejte od středy 29. září do pátku 1. října Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Celkem se hraje o 150 vstupenek pro 75 výherců. Denně soutěžíme o projekci v Praze a ve čtvrtek a v pátek také o vstupenky do regionů.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky do Prahy / Plzně / Českých Budějovic /Jihlavy / Mladé Boleslavi /Liberce / Pardubic / Hradce Králové /Olomouce / Opavy / Ostravy“. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email.

Kdy a kde se promítá?

  • Praha: 2. 10 od 15:00 v kině Atlas
  • regiony: vouchery do regionální sítě kin Cinestar

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: and | zdroj: Cinemart
Spustit audio