SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina na film Mimořádná událost. Podívejte se, kdy soutěžíme

23. leden 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na film z dílny autora úspěšných Vlastníků Jiřího Havelky. Od pondělí do čtvrtka rozdáme celkem 160 lístků. Zkuste štěstí a nalaďte si Radiožurnál.

Jak byste se chovali, kdybyste jeli ve vlaku, který nikdo neřídí? Odpověď na tuto otázku hledá Jiří Havelka, režisér a scenárista diváckého hitu Vlastníci, ve svém dalším filmu Mimořádná událost. „Názvem si nadbíháme, ale samozřejmě doufám, že ano, že to bude pro diváky mimořádný zážitek v mnoha ohledech,“ říká o svém filmu Jiří Havelka.

Komedie je volně inspirovaná skutečným příběhem „splašeného vlaku“, který ujel svému strojvůdci i s cestujícími před pár lety na Českomoravské vrchovině. Jiřímu Havelkovi nejde o věrnou rekonstrukci případu, ale o další zábavný ponor do světa úplně normálních lidí, kteří se ocitnou v extrémní situaci. Možná byste se divili, kolik toho můžou mít společného vypjatá domovní schůze a vlak, který nikdo neřídí.

Jak soutěžit

Poslouchejte od pondělí 24. do čtvrtka 27. ledna Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Celkem se hraje o 160 vstupenek pro 80 výherců. Denně soutěžíme o projekci v Praze a ve středu a ve čtvrtek také o vouchery do kin sítě CineStar v Hradci Králové, Olomouci, Ostravě, Jihlavě, Českých Budějovicích, Plzni, Liberci, Mladé Boleslavi a Pardubicích.

Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz v pondělí a v úterý větu „Chci vstupenky do Prahy“ a ve středu a ve čtvrtek „Chci vstupenky do (a název města)“

Kdy a kde se promítá?

  • Praha: 1. 2. od 20:00 v kině Atlas, Sokolovská 1, Praha 8 (projekci uvede moderátor Radiožurnálu Vladimír Kroc a zúčastní se i někteří z hereckých protagonistů);
  • vouchery do regionů platí v multikinech sítě CineStar.

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

Na sociálních sítích Radiožurnálu navíc soutěžíme o tři balíčky předmětů souvisejících s filmem a jeho režisérem Jiřím Havelkou - konkrétně o tričko Mimořádná událost, DVD Vlastníci a knihu Vlastníci. Proto sledujte také náš Facebook, Twitter nebo Instagram.

autoři: CinemArt CZ , and
Spustit audio