SOUTĚŽ: Radiožurnál vás vezme do kina na film A pak přišla láska. Podívejte se, kdy soutěžíme

21. listopad 2022

Radiožurnál opět rozdá vstupenky, tentokrát na nový snímek Šimona Holého. V hlavní roli psycholožky zoufale hledající lásku a štěstí exceluje Pavla Tomicová. Od úterý do čtvrtka můžete soutěžit celkem o 100 lístků na projekci v Praze a v pátek o 20 lístků na promítání v Brně. Zkuste štěstí a nalaďte si Ranní Radiožurnál.

Psycholožka Kristýna (Pavla Tomicová) zoufale hledá lásku a štěstí. Rozhodne se proto odjet se svou dospělou dcerou Sárou (Sára Venclovská) na ozdravný víkend za kartářkou Zdenou (Tereza Hofová).

Čtěte také

Skrze pochybné rodové léčení a výklady karet zjistí víc nejen o svém problematickém vztahu k okolí, ale i ke své dceři a sobě samotné. Přijde na konci uzdravování konečně i láska?

„Tak jako ve svém debutu nechává Šimon Holý excelovat hlavní herečku tentokrát ztvárněnou výbornou Pavlou Tomicovou, která se společně s dalšími třemi představitelkami podílela i na scénáři. A stejně jako ve svém prvním filmu se i tady věnuje současným (nejen ženským) tématům osamění, hledání spřízněné duše, lásky nebo dezinformací,“ popisuje za distributora, společnost Aerofilms, Anna Lísalová.

Z filmu A pak přišla láska...

Jak soutěžit

Celkem se hraje o 120 vstupenek na projekci v Praze a Brně

Poslouchejte od úterý 22. do pátku 25. 11. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Jakmile vás k tomu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz  větu „Chci do Prahy/Brna“. Od úterý do čtvrtka soutěžíme o 100 lístků na projekci, která se koná 30. 11. v Praze. V pátek pak o 20 vstupenek do Brna.

Kdy a kde se promítá?

  • Praha: 30. listopadu od 18:00 v kině Aero;
  • Brno: 1. prosince od 18:00 v kině Scala.

Kompletní pravidla najdete zde. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autoři: Radiožurnál , and | zdroj: Aerofilms

Související