SOUTĚŽ: Pojďte s námi ochutnávat whisky nebo rumy!

10. duben 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, dostanete dárkové poukazy pro 2 osoby na degustaci od společnosti Bartida.

Jedná se o degustaci rumovou či whisky, což je výrobce tradičních českých likérů BARTIDA ORIGINÁL a dovozce kvalitních, značkových destilátů z celého světa.

Degustace vede vyškolený personál, který vybírá ty nejlepší vzorky rumů z nabídky, patří mezi ně rumy z Kolumbie, Dominikánské republiky, Barbadosu, Kuby nebo Venezuely. Degustace probíhají v Praze a v Ostravě, termín si domluvíte podle svých možností.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete cenu související s oblíbeným Nočním během pro Světlušku – sadu dárků od značky Isostar, která je generálním partnerem jak sbírky Světluška, tak právě uvedeného běhu. Balíček obsahuje např. iontový nápoj v prášku i v rozpustných šumivých tabletách, energetické tyčinky pro sportovce, sportovní láhev Isostar a další dárky.

Noční běh pro Světlušku organizuje Nadační fond Českého rozhlasu, proběhnout se po boku vidících i nevidomých sportovců můžete třeba tento čtvrtek 12. dubna v Praze ve Stromovce, kde Vás přijde podpořit třeba kapela Zrní nebo bubeníci Tokhi & Groove Army. Další Noční běhy pro Světlušku se pak konají 19. dubna v Brně, 26. dubna v Olomouci a 3. května v Jihlavě.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio