SOUTĚŽ: Pojďte s námi na Tlumočníka oscarového režiséra a herce Jiří Menzela

10. březen 2018

Radiožurnál, partner českých filmů, zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 46 vstupenek a 10 voucherů na projekce filmu Tlumočník v Praze i regionech. Hlavními hrdiny svérázné roadmovie jsou dva staří páni, kteří cestují napříč Slovenskem, aby poznali pravdu o vlastní minulosti.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte od 12. do 14.3. Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou hodinou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film“.

V pondělí rozdáme dvanácti nejrychlejším po dvou vstupenkách, v úterý rozšíříme výherce o dalších 11 na promítání v Praze. Soutěž završíme ve středu 14.3., kdy pět nejrychlejších obdrží po dvou voucherech do regionů.


Tlumočník
Kde? kino MAT, Praha
Kdy? 14.3. od 18:15
Regiony: Praha, Brno, Liberec, Plzeň, Pardubice, Ústí nad Labem, Ostrava

Oscarový režisér a herec Jiří Menzel vytvořil v Tlumočníkovi titulní úlohu asketického Aliho. Jeho partnera, rakouského učitele, milovníka života se slabostí pro ženy a alkohol, si s chutí zahrál přední rakouský herec Peter Simonischek, jehož proslavila role ve filmu Tony Erdmann, nominovaném na Oscara pro nejlepší zahraniční film 2016.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email. Výherci budou zařazeni na guestlist, vouchery zašleme poštou.

autor: jaw
Spustit audio