SOUTĚŽ: Pojďte s námi na klavírní koncert

25. duben 2018

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás sadu cen kulturních, například vstupenky na krásný koncert s názvem Klánský plays Chopin, kterým klavírní virtuóz Ivan Klánský oslaví letos své 70. narozeniny.

Koncert se koná ve Dvořákově síni pražského Rudolfina příští úterý 1. května. Profesor Ivan Klánský je jeden z našich nejváženějších klavírních virtuózů, patří pro svůj mimořádný talent a pozoruhodné interpretační umění k předním představitelům současného českého i zahraničního koncertního života. Své významné životní jubileum oslaví recitálem z díla Frederyka Chopina.

Ke vstupenkám Vám ještě přidáme sadu knížek, které nám do soutěže věnovala sítě knihkupectví Luxor. Bude mezi nimi nejen kniha Jiná biatlonistky Gabriely Koukalové, která byla minulý týden Hostem Lucie Výborné, ale třeba také velmi žádaná novinka Macbeth od Jo Nesbøho.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete sadu CD, jen z trošku jiného hudebního „soudku“, než je cena hlavní. Mezi CD bude hlavně poslední album Neboj podmanivého písničkáře s charizmatickým projevem Davida Stypky.
David Stypka si sám píše texty i hudbu a zároveň je zručným kytaristou. Při letošním udílení cen Akademie populární hudby Anděl byl vyhlášený sólovým interpretem roku. Jeho písničky určitě znáte z našeho vysílání, z téhle poslední např. velmi podařený duet s Ewou Farnou Dobré ráno, milá nebo Jericho z předchozí EP desky.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio