SOUTĚŽ: Pojďte na speciální společné představení souboru Cirk la Putyka a Dejvického divadla

6. listopad 2017

Tento týden soutěžíme o vstupenky na speciální společné představení souboru Cirk la Putyka a Dejvického divadla, které se jmenuje Honey. Máme 20 vstupenek na předpremiéru v sobotu 11.11. Lístky na jinak vyprodaná představení rozdáme od pondělí 6.11. do pátku 10.11. našim posluchačům.

Chcete zajít zadarmo do divadla? Poslouchejte od 6. listopadu do 10. listopadu Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.


předpremiéra Honey
Kde? Praha, Jatka 78
Kdy? 11.11. od 19:30

Jakmile vás k tomu právě v Ranním Radiožurnálu mezi pátou a devátou ráno moderátor Jiří Chum vyzve, napište „Chci vstupenky na Honey“ na mail vstupenky@rozhlas.cz.

Každý den rozdáme 4 vstupenky. Výhercem se každý den stane 1. a 50. posluchač, který na výzvu zašle uvedenou frázi. O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich email.


Rozhodně nejde o to vytvořit prvoplánovou atrakci, nýbrž silný zážitek, který nejen obohatí umělce obou divadel během tvůrčího procesu, ale především zasáhne všechny smysly diváka.

Honey je romantický příběh, který vznikl na základě skutečných událostí. Hrají ho společně dva soubory, jejichž umělecké prostředky jsou odlišné. Právě o to se ale opírala původní myšlenka na vzájemnou spolupráci.

Touha spojit autentické osobnostní komorní činoherní herectví Dejvického divadla s neméně autentickým čistým jevištním "bytím" vyjádřeným prvky nového cirkusu Cirku La Putyka tak, aby vzniklo něco nového, snad překvapivého, rozhodně originálního. Něco, co v takové symbióze dosud na Jatkách nevzniklo.

Honey

Jména výherců budou na guestlistu u vstupu do Jatek 78.

autor: jaw
Spustit audio