SOUTĚŽ: Podívejte se s námi na mezinárodní festival filmové hudby a multimédií Soundtrack

11. srpen 2017

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, zašleme vám sadu kulturních dárků, ale především vstupenky na mezinárodní festival filmové hudby a multimédií Soundtrack!

Na festivalu vystoupí např. držitel Oscara a Felliniho spolupracovník Nicola Piovani, Jaroslav Uhlíř s kapelou zahrají nejslavnější hity a melodie; připraveno je promítání filmu Tři oříšky pro Popelku, kdy geniální hudbu Karla Svobody provede symfonický orchestr zároveň s velkoplošnou projekcí filmu.


Festival filmové hudby a multimédií Soundtrack se koná od 24. do 27. srpna v Poděbradech. Na festivlu se uskuteční také jediný letošní koncert skupiny Lucie.

Nový rodinný festival Soundtrack je jedinečný nejen zaměřením na filmovou hudbu, ale také orientací na nové formy umění, multimédia a nejmodernější technologie, proměňující pasivní poslech hudby v interaktivní zážitek.

Ke vstupenkám ještě přidáme sadu CD, mezi kterými bude např. album Jaroslava Uhlíře a Zdeňka Svěráka s názvem Dospělým a dětem s jejich největšími hity a filmovými písničkami.

Čtěte také


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, dostanete jako inspiraci pro Vaše prázdninové cestování sadu turistických průvodců Rother od vydavatelství Freytag a Berndt.

Máme pro Vás sadu obsahující například průvodce severním Toskánskem, průvodce po Dachsteinu nebo Solné komoře v Rakousku, Madeiru nebo Island. Každý z průvodců obsahuje 50 pečlivě vybraných pěších tras v uvedených pohořích a přilehlých oblastech, orientační mapky i další praktické informace.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio