SOUTĚŽ: Podívejte se s námi do Hamleys i Kálovství železnic

24. leden 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte plno dárků pro děti. Třeba jako inspiraci, jak s nimi strávit jednodenní pololetní prázdniny, které mají příští pátek.

Mezi cenami bude předplacená karta na atrakce v pražském hračkářství Hamleys, což je největší hračkářství u nás se spoustou atrakcí a zábavy pro děti. Kartu můžete použít třeba na jízdy na velkém benátském kolotoči, na vstup do zrcadlového bludiště, jízdu na dálkově ovládaných autíčkách a další atrakce.

Ke kartě do Hamleys Vám přidáme ještě třeba sadu dětských knížek a CD, mezi kterými budou například Hurvínkovy příhody od Františka Nepila pro děti i dospělé z raritních rozhlasových nahrávek. K tomu ještě přidáme rodinnou vstupenku do pražského Království železnic.

Je to největší modelové kolejiště u nás a ve střední i východní Evropě. Uvidíte stovky metrů kolejí, desítky modelů vlaků, modely aut, dávajících si přednost na křižovatkách, modely významných staveb a míst České republiky a zažijete unikátní atmosféru střídání dne a noci. Součástí je i obří model Prahy.

V Království železnic od jeho vzniku stále přibývají nové části kolejiště, které reprezentují jednotlivé kraje ČR a ve výsledku budou prezentovat celou republiku s jejími hlavními dominantami v jednom propojeném celku. Nabízí jedinečný pohled na modelovou krajinu protkanou železniční sítí s mnoha vychytávkami.

Modely zde jezdí, svítí, otevírají se, reagují na střídání denního a nočního cyklu, miniaturní kamery zprostředkují aktuální pohledy z lokomotiv modelů projíždějící kolem nejrůznějších dominant ČR.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme Vám dneska sadu knížek, mezi kterými bude opravdu zajímavá kniha Rudolfa Desenského s názvem Jak poznat psí duši, která se čte jedním dechem.

Její první vydání z roku 2008 se stalo bestsellerem a bylo téměř okamžitě vyprodáno. Autor poslední dva roky pracoval na její aktualizaci a dal knize úplně novou podobu. Rudolf Desenský patří k nejznámějším osobnostem české kynologie.

V poslední době se významně posunul v osobním, ale zejména v profesním životě a nabyl mnoho nových zkušeností. Společně s trenérkou koček Klárou Vodičkovou se v novém pořadu České televize Kočka není pes snaží pomáhat lidem napravovat vztahy s jejich psy a kočkami.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio