SOUTĚŽ: Nechte se s námi unést Studenou Válkou

5. červenec 2018

Radiožurnál, partner českých filmů, zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 200 vstupenek na projekce filmu Studená válka v Praze, Brně a Hradci.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte 6. až 10.7. Dopolední Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu v Dopoledním Radiožurnálu Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film“. V pátek a  rozdáváme patnácti nejrychlejším po dvou vstupech do Prahy, osmi nejrychlejším do Brna a Hradce. V sobotu znovu deseti nejrychlejším do Prahy a sedmi nejrychlejším do regionů.

Navazujeme soutěží v pondělí a úterý, kdy rozdáme každý den deseti nejrychlejším po dvou vstupech do Prahy a po dvou vstupech pěti nejrychlejším do Hradce a Brna. Kompletní pravidla najdete zde.


Planeta Česko
Kde? v kinech v Praze (Světozor), Brně (Scala) a Hradci (Central)
Kdy? 11. 7. od 20:30

V období budování stalinského Polska, ale také moderní západní Evropy se odehrává příběh velké osudové lásky zpěvačky Zuly a skladatele Wiktora. Nedokážou žít spolu, ale zároveň se fatálně přitahují a nevydrží být bez sebe. V kulisách Varšavy, Berlína a Paříže zní jazzová a folklorní hudba a Zula s Wiktorem rozehrávají nádhernou, ale hořkou baladu, svoji vlastní studenou válku.

Kunderovsky laděným milostným eposem navazuje Pawel Pawlikowski na úspěch oscarové Idy. Za dílo nabité elektrizující hudbou i obrazovou krásou byl na festivalu v Cannes odměněn Cenou za nejlepší režii.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní email. Výherci budou zařazeni na seznam hostů.

autor: jaw
Spustit audio