SOUTĚŽ: Naučíme vás bezpečně řídit!

25. leden 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás voucher na kurz bezpečné jízdy COMPACT na Polygonu Brno, což je moderní tréninkové centrum bezpečné jízdy.

Polygon Brno se nachází se v unikátním prostředí areálu Masarykova okruhu v Brně, je jen několik desítek metrů od závodní dráhy. Prostřednictvím tohoto kurzu budete mít možnost zlepšit své řidičské schopnosti tak, abyste se za volantem cítili bezpečně.

V rámci kurzu se naučíte správným řidičským návykům při běžné jízdě, stejně jako se můžete připravit na řešení krizových situacích, které mohou v silničním provozu nastat.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte jen na 2 otázky správně, zašleme vám sadu knížek, mezi kterými bude kniha Rudolfa Desenského s názvem Jak poznat psí dušim. Její první vydání z roku 2008 se stalo bestsellerem a bylo téměř okamžitě vyprodáno. Autor poslední dva roky pracoval na její aktualizaci a dal knize úplně novou podobu.

Rudolf Desenský patří k nejznámějším osobnostem české kynologie. V poslední době se významně posunul v osobním, ale zejména v profesním životě a nabyl mnoho nových zkušeností. Společně s trenérkou koček Klárou Vodičkovou se v novém pořadu České televize Kočka není pes snaží pomáhat lidem napravovat vztahy s jejich psy a kočkami.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio