SOUTĚŽ: Na prkně se jezdilo i za normalizace! Máme pro vás vstupenky na dokument King Skate

17. září 2018

Radiožurnál, partner českých filmů, zve do kina. Fanouškům rozdává celkem 150 vstupenek na projekci dokumentu King Skate.

Dokument King Skate nahlíží do „skejtové“ komunity totalitního Československa

King Skate

Adrenalin, adrenalin, adrenalin… Taková slova se často vyskytují v dokumentu nazvaném King Skate, který mapuje skateboarding v totalitním Československu 70. a 80. let. Film režiséra Šimona Šafránka jde do kin 20. září.

Chcete zajít zadarmo do kina? Poslouchejte od 19. září až do 21. září Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Ve středu rozdáme po dvou vstupenkách 15 nejrychlejším účastníkům vstupenky do Prahy a 10 nejrychlejším do Brna. Ve čtvrtek 15 nejrychlejším účastníkům do Prahy a pěti do Brna. A v pátek 21. září 10 nejrychlejším účastníkům do Prahy a pěti do Brna.

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film do Prahy/do Brna“. Každý den rozdáváme patnácti nejrychlejším dvě vstupenky do pražského kina Světozor. Kompletní pravidla najdete zde.

King Skate
Kde? v kině Světozor v Praze (Vodičkova 41) a v kině Scala v Brně (Moravské nám. 127/3)
Kdy? 24. 9. od 20:30

Přilepit se k betonu. Vysvištět prostorem. Mít to všechno v pohybu. Skateboard! V šedi ČSSR 70. a 80. let něco úplně jiného, úplně nového. Láska na první pohled. Nekonečnej mejdan. Adrenalin. Kultovní postavy českého a světového skateboardingu v příbězích zlámaných kostí, nezlomných přátelství a divoké jízdy za svobodou uprostřed komunismu.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail. Výherci budou zařazeni na seznam hostů.

autor: Radiožurnál | zdroj: Aerofilms
Spustit audio