SOUTĚŽ: Kdo vyhraje audioknihu roku? Poslechněte si favority!

30. duben 2018

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dneska sadu cen „kulturních“, souvisejících s knihami a audioknihami. Dostanete sadu audioknih, které aktuálně bojují o titul Audiokniha roku 2017 udělovaný Asociací vydavatelů audioknih. Ceny budou uděleny v celkem deseti kategoriích a my Vám pošleme sadu vítězných CD.

Mezi nimi mohou být například Podivný případ se psem, Vražda v Orient Expresu, Doba z druhé ruky, Knihy džunglí, Malevil, Otčina, Skleněný zvěřinec nebo Setkání s Rámou.

Audiokniha roku je už prestižní ocenění, celkově do ní přihlásili vydavatelé za rok 2017 dokonce 87 titulů. O vítězích rozhoduje odborná porota a opět bude vyhlášena Cena veřejnosti. Nejvíce nominací v letošním ročníku získala nakladatelství One Hot Book a náš Radioservis. Mezi interprety jsou pak v užší nominaci Vilma Cibulková, Martha Issová, Helena Dvořáková, Norbert Lichý, Lukáš Hlavica nebo Martin Myšička.


Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

K tomu přidáme ještě knihu v klasické tištěné podobě, máme pro Vás například novinku Příběhy z Mexika známé cestovatelky a novinářky, naší bývalé zpravodajky Pavly Jazairiové, kterou na Mexiku zaujal především dávný střet civilizací. Dostanete také vstupenky na mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy, který se koná v Praze na Výstavišti od 10. do 13. května.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, zašleme Vám dárkový balíček od partnerů projektu Stan proti melanomu. Bude to sada dárků od značky La Roche – Posay, která je partnerem projektu. V balíčku je vysoce voděodolný, zmatňující opalovací gel – krém značky Anthelios s velmi vysokou ochranou proti slunečnímu záření a termální voda.


V Praze bude Stan proti melanomu 10. a 11. května opět na Václavském náměstí, dále pak 14. května v Brně a 15. května v Ostravě.

Protože jaro už je tady a je skvělé být venku a užívat si sluneční paprsky, je tady opět projekt Stan proti melanomu, který se snaží upozornit na nebezpečí výskytu rakoviny kůže a snaží se naučit lidi, jak se správně chovat na sluníčku. Ve Stanu proti melanomu si můžete už před začátkem letní sezóny nechat vyšetřit kůži, zkontrolovat mateřská i pigmentová znaménka.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: jaw
Spustit audio