Sigma počtvrté za sebou bez bodu. Rvali jsme se, ale štěstí nám nepřálo, hodnotil trenér Jílek

29. srpen 2022 09:20

Olomoučtí fotbalisté prohráli počtvrté v řadě, když podlehli v Mladé Boleslavi Hradci Králové 0:1. Hanáci bojovali, i když hráli celý druhý poločas v deseti, ale na body to nestačilo.

Trenér Hanáků Václav Jílek ale byl i přes porážku s předvedeným výkonem na rozdíl od předchozích dvou utkání spokojen. „Byla tam bojovnost a víra, která nebyla v těch minulých zápasech. To bych vzal jako pozitivum. O výsledek jsme se rvali, ale bohužel, štěstí nám trochu nepřálo,“ hodnotil Jílek utkání hrané v Mladé Boleslavi, kde mají Královéhradečtí svůj azyl. 

Zorvan: Být v pohodě, projde to tam i s tečí

I bez vyloučeného Lukáše Vraštila si Sigma ve druhém poločase vypracovala velkou šanci na vyrovnání. Antonín Růsek ale metr před brankovou čárou netrefil míč čistě a spálil obrovskou šanci. Záložník Filip Zorvan vysvětluje, proč se tak stalo.

„Ono to asi nebylo vidět, ale gólman Reichl mu to konečky prstů vyškrábl a odrazilo se mu to z jedné nohy do druhé. Bohužel se nám to teď tak stává, že ten balón v bráně neskončí. Kdybychom byli ve větší herní pohodě a byli uvolněnější, dokážu si představit, že to tam skončí i s tou tečí od brankáře,“ zamýšlel se Zorvan.

Spustit audio

Související