Rozhodující byla druhá čtyřka. Nehráli jsme na 100 procent, popisují Paulovi po prohře s Itálií 2:10

4. únor 2022

Curleři Zuzana a Tomáš Paulovi utrpěli zatím největší porážku na olympijských hrách. Italskému páru podlehli 2:10 a zápas skončil už po šesti endech. „Nehráli jsme na 100 procent. Nebylo to tím, že jsme míjeli, nedohazovali, ale neměli jsme kameny na stoprocentní pozici, ve kterou jsme doufali. Soupeři hráli velmi dobře,“ popisuje Zuzana Paulová. „Rozhodující byla ta druhá čtyřka. Druhá čtyřka už byla jen na to, abychom ten zápas se ctí dohráli,“ dopňuje její manžel Tomáš.

Další zápas odehrají první čeští curleři, kteří se probojovali na olympijské hry, v sobotu 5. února od 7:05 proti reprezentaci Velké Británie. Ještě ten den nastoupí i ke druhému utkání. Od 13:05 se střetnou se Švýcary. Přímý přenos obou utkání uslyšíte na Radiožurnálu Sport, na Radiožurnálu pro vás chystáme zpravodajské vstupy.

Nenechte si ujít olympijskou atmosféru, i když budete tou dobou zrovna v práci nebo na cestách, a poslouchejte sport na Radiožurnálu Sport. Naladíte nás na digitálních rádiích DAB+, na internetu nebo v televizní síti DVB-T2. A poslouchat Radiožurnál Sport můžete jednoduše také ze svého mobilního telefonu nebo tabletu v aplikaci mujRozhlas. Tam najdete také kompletní audioarchiv našeho vysílání.

autoři: Martin Charvát , vla
Spustit audio

Související