Radiožurnál zve do kina. Máme pro vás lístky na film o Amundsenovi

15. prosinec 2019

Polární objevitel Roald Amundsen vyrážel do neprozkoumané pustiny před více než sto lety. Chcete jít na film o něm zadarmo? Máme pro vás lístky! Stačí pohotovost a kapka štěstí.

Nad jeho výpravami žasl celý svět. Vyplňoval prázdná místa na mapě, dobyl jižní pól a jako první dosáhl se svými expedicemi obou pólů zeměkoule. Jaký ale ve skutečnosti byl Roald Amundsen? Na to odpovídá celovečerní snímek Amundsen, který ukazuje nejen výpravy do neprozkoumaných ledových pustin a oceánů nebo polární lety vzducholodí, ale odhaluje i život a osobnost legendárního dobrodruha. A to včetně řady méně známých skutečností, jako byl jeho vztah s bratrem nebo milostné aféry. Velká část tohoto snímku dokonce vznikala v České republice.

Jak soutěžit

Chcete jít zadarmo? Poslouchejte od 16. do 18. prosince včetně Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Každý den rozdáme po dvou vstupenkách nejrychlejším posluchačům. Ve středu se navíc soutěží o vouchery na film v multikinech Cinestar do města vašeho výběru (Hradec Králové, Olomouc, Ostrava, Jihlava, České Budějovice, Plzeň, Liberec, Mladá Boleslav, Pardubice)

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film Amundsen“. Kompletní pravidla najdete zde.

Amundsen

Kde: Kino 35, Praha / nebo multikinech Cinestar v následujících městech: Hradec Králové, Olomouc, Ostrava, Jihlava, České Budějovice, Plzeň, Liberec, Mladá Boleslav, Pardubice
Kdy: od 19.00, 18. prosince / a v regionech na časy dle programu kina

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail.

autor: Radiožurnál
Spustit audio