Radiožurnál vás vezme do kina. Vyhrajte lístky na premiéru filmu Zátopek

23. srpen 2021

Dlouho očekávaný snímek Zátopek o legendárním běžci konečně dorazí do kin. Nechcete si nechat ujít slavnostní premiéru? Tento týden bude Radiožurnál opět rozdávat lístky. Stačí se zúčastnit naší soutěže.

„Pokoušel jsem se udržet si k osobnosti Emila Zátopka neutrální vztah, což jde velice obtížně. Měl jsem pocit, že je to někdo, koho znám. Snažili jsme se ho ukázat jak v jeho nejslavnějších chvílích, tak v okamžicích, kdy třeba lidsky selhával,“ popisuje režisér David Ondříček.

Jedním z hlavních okamžiků dlouho očekávaného filmu Zátopek tak je letní olympiáda v Helsinkách 1952, kde si Emil Zátopek poprvé v životě zaběhl maratón a vyhrál zlatou medaili. Tvůrci se ale nevyhýbali ani běžnému, každodennímu životu slavného páru.

Jak vyhrát lístky na Zátopka? 

Chcete na Zátopka do kina? Poslouchejte od 23. do 25. srpna včetně Ranní Radiožurnál a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil. Každý den rozdáme po dvou vstupenkách nejrychlejším posluchačům, celkem rozdáváme 90 lístků. Šťastní výherci získají vstupenky na premiérové promítání snímku Zátopek ve středu 25. srpna od 18:45 v kině Cinestar Anděl

Jakmile vás k tomu v Ranním Radiožurnálu moderátor vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci vstupenky na film Zátopek“. Kompletní pravidla najdete zde.

autor: als
Spustit audio

Související