Radiožurnál Sport slaví první narozeniny! Užijte si sobotní vysílání a oslavujte s námi

20. květen 2022

Digitální stanice Radiožurnál Sport je tu pro posluchače už rok! I proto bude sobota 21. května v našem vysílání speciální. Můžete se těšit na rozhovory s našimi moderátory, ale i na zdravice sportovců, kteří jsou s rozhlasovou stanicí úzce spjatí. Co všechno se nám za rok povedlo, na jakých akcích jsme byli slyšet v první linii? To vše velmi rádi odhalíme. Poslouchejte sobotní vysílání a zkraťte si čekání na večerní vysílání hokejového utkání mezi Českem a Norskem. 

Na stanici Radiožurnál Sport funguje více než 50 "sporťáků", kteří se už rok snaží posluchačům denodenně přinášet zajímavý sportovní obsah. Kromě zajímavých rozhovorů se plnohodnotně účastníme i světových akcích. Tým reportérů přinášel v létě roku 2021 exkluzivní obsah z olympijských her v Tokiu, letos v únoru jsme obstarali olympijské hry v Pekingu. Naši "sporťáci" nechybí ani na tenisových grandslamech anebo na mistrovství světa v hokeji či na jiných šampionátech, kde jsou čeští sportovci. Samozřejmostí je denní obsáhlé zpravodajství.

Odměna posluchačům k výroční prvních narozenin Radiožurnálu Sport

Už rok posloucháte od pondělí do pátka v pravidelném čase v 10:05 sportovní talkshow Na síti s Andreou Sestini Hlaváčkovou, Čistou hru Martina Procházky, Na place s Pavlem Nečasem, Ladislavem Hamplem a Davidem Novotným, Na férovku s Vavřincem Hradílkem a Páteční finiš Kateřiny Neumannové. Děkujeme za přízeň a těšíme se na další spoustu společné zábavy. Věříme, že se našim vysíláním bavíte a my se budeme snažit o to, aby tomu tak bylo i nadále.

Čtěte také

V sobotu 21. května si s námi navíc můžete zasoutěžit o JBL digitální DAB+ rádia. Rozdáváme 20 kusů originálních rádií, poslouchejte nás pozorně a od 7 do 22 hodin si s námi zasoutěžte!

autoři: Radiožurnál Sport , rej
Spustit audio

Související