Psát negativní komentáře na sociálních sítích je lidská přirozenost, myslí si Leoš Mareš

6. únor 2020

Na charitu dává tolik, kolik má fanoušků na sociální síti a rád by uměl všechny cizí jazyky. Oblíbený moderátor se ocitl v nezvyklé roli hosta a prozradil, jaké byl dítě.

Na Leoše se ve studiu Rádia Junior vrhly hned dvě moderátorky. Denisa a Viki si pro něj na začátek připravily záludný jazykolam. Pak se od něj dozvěděly, že byl jako dítě nadšený čtenář a měl rád, když mu někdo vykal. Jeho snem bylo umět všechny cizí jazyky, aby se mohl domluvit kdekoli na světě. 

I když občas býval po škole, protože už tehdy byl bavič a trochu vyrušoval, byla pro něj škola moc důležitá. Nejvíc miloval matematiku. I dnes ho baví všechno propočítávat.

Moderátor, nebo porotce?

Zanedlouho budeme Leoše vídat v pokračování soutěže SuperStar, kterou ale nebude moderovat. Tentokrát si totiž vyzkouší roli porotce. Dost se toho bál, protože nerad lidem kazí jejich sny. Jednu výhodu to však podle něj má. Na rozdíl od moderátora může sedět.

Denisa Kimlová, Viktorka Seifertová a Leoš Mareš

Sociální sítě mohou i pomáhat

Leoš je hodně aktivní na sociální síti Instagram, a tak se jako každý musí občas vyrovnat s negativními komentáři. Podle něj nejsou ošklivé reakce lidí nic nového a jsou bohužel lidskou přirozeností. Sám využívá sociální sítě i k jedné prospěšné věci. Každý rok věnuje na charitu tolik korun, kolik má zrovna fanoušků. A jaká částka to byla letos? To už se dozvíte v rozhovoru.

Bez kožichu ani ránu!

Sympatický moderátor neunikl ani dotazu na svou pěveckou kariéru a volbu ikonického outfitu – kožichu, který byl původně jen jedním z mnoha bláznivých kostýmů na vystoupení. Písničky prý psal z vnitřní potřeby, kterou už teď necítí. „Mám pocit, že jsem vyprázdněná nádoba,“ uzavřel tuhle kapitolu a dodal, že třeba se to někdy v budoucnu změní.

Zajímá vás, komu v živém vysílání popřál k narozeninám? A jak vypadal jeho taneček s Viki? Koukněte na video, nebo si rozhovor poslechněte v audiu.

autor: kpe

Související