Přestup do Newcastlu by byl pro Schicka v létě skvělým řešením, myslí si Mikolanda

28. leden 2022

Newcastlu se v letošní sezoně moc nedaří. V tabulce je klub ze severu Anglie po 21 odehraných utkáních s patnácti body až na 18. příčce. „Je to pro mě velké zklamání. Nemyslím si, že je to dobře poskládaný tým. Je hrozně čitelný. Vůbec to nefunguje,“ popisuje Petr Mikolanda. „Ve chvíli, kdy by vyhráli deset zápasů, tak se posunou do půlky tabulky, ale nevsadil bych si na to. Šejk bude muset šáhnou to kapsy a koupit nové hráče.“

Čtěte také

Objevují se spekulace, že by do v St. James Parku, kde Newcatle hraje svá domácí utkání, mohl přestoupit český útočník Patrik Schick. „V tuto chvíli má v Německu úžasnou formu. Kdyby se udržel na třetí pozici v nejlepších střelcích, bylo by to úžasné. Nejsem si ale jistý, jestli by to teď bylo to správné, v létě by to ale bylo skvělé řešení,“ myslí Petr Mikolanda.

Koho zvolil do nejlepší jedenáctky prozatímní sezóny Premier League Martin Minha a Petr Mikolanda? Proč je pro Petra Mikolandu Bernardo Silva klíčovým hráčem Manchesteru City? Čím moderátory překvapil Wolverhampton? A jaké známky dostalo za své výkony v anglické lize české trio Coufal, Souček a Vydra?

autoři: Martin Minha , vla
Spustit audio

Související