Předvolební debata v Moravskoslezském kraji

20. květen 2010
Volby 2010

Série předvolebních diskusí Radiožurnálu pokračuje v Moravskoslezském kraji. Hosty Martina Veselovského jsou v úterý od 17 hodin zástupci těch politických stran, které by podle regionálního průzkumu při volbách do Poslanecké sněmovny překročily 5% hranici: Lubomír Zaorálek (ČSSD), Pavel Drobil (ODS), Kateřina Konečná (KSČM), Kristýna Kočí (Věci veřejné), Pavol Lukna (TOP 09) a Jiří Karbol (KDU-ČSL).

Radiožurnál historicky poprvé připravuje kompletní předvolební vysílání ze všech 14 krajů České republiky. Sérii 16 diskusí (14 z regionů a 2 s volebními lídry stran) vysíláme každé úterý a čtvrtek počínaje 6. dubnem. Ještě nejste rozhodnuti, koho volit? Poslouchejte Radiožurnál a zapojte se do diskusí. Na projektu úzce spolupracujeme s regionálními stanicemi ČRo, debaty bude vždy kromě Radiožurnálu vysílat příslušná regionální stanice. Téměř hodinovou předvolební diskusi s publikem moderuje Martin Veselovský. Videopřenosy diskusí můžete sledovat na zpravy.rozhlas.cz.

autor: mav
Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.