Posluchačská tipovací soutěž o vstupenky na utkání Česko-Nizozemsko

20. srpen 2003

1) Provozovatelem soutěže je Český rozhlas 1 - Radiožurnál se sídlem Vinohradská 12, Praha.

2) Soutěž probíhá od 23. srpna do 6. září 2003.

3) Posluchači mohou pomocí SMS zpráv tipovat přesné výskledky těchto sedmi fotbalových zápasů:
- 23. 8. - Chmel Blšany-Viktoria Plzeň
- 26. 8. - Sparta Praha-Vardar Skopje
- 27. 8. - Slavia Praha-Celta Vigo
- 28. 8. - Ženis Astana-Viktoria Žižkov
- 30. 8. - Sigma Olomouc-Opava
- 5. 9. - Bělorusko-ČR (ME do 21 let)
- 6. 9. - Bělorusko-ČR (kvalifikace ME)

4) Soutěžící mohou tipy na výsledky každého zápasu zasílat vždy od vyhlášení moderátorem vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu do začátku zápasu. Tvar SMS zpráv pro sportovní tipy je popsán zde.

5) Z každého čísla mobilního telefonu je možné výsledek každého zápasu tipovat pouze 1x. Při zaslání více tipů na výsledek jednoho zápasu bude soutěžící ze soutěže vyřazen.

6) Každému z posluchačů, který uhádne přesný výsledek vybraného utkání, bude do soutěže započítán kurs, jaký na zápas vypsala sázková kancelář Tipsport (např. porazí-li Slavia Vigo 3:1 a na jakoukoli výhru domácích bude kurs 1,90, započítává se tipujícímu, který trefil přesný výsledek, tento kurs).

7) Tipujícím se budou jejich body neboli úspěšné tipy násobit, a to vždy v kursech, jaké byly sázkovou kanceláří Tipsport vypsány v den utkání v době otevření poboček. Pokud posluchač výsledek jakéhokoli zápasu neuhádne, zůstávají mu body neboli kurs ve stejné výši.

8) Posluchač, který bude mít po skončení soutěže nejvyšší kurs (nejvíce bodů) za své správné tipy, získá 2 lístky na fotbalové utkání Česko-Nizozemsko, které se hraje 10. září v Praze.

9) V případě shody bodů o vítězi rozhodne datum a čas zaslání první SMS soutěžícího se správným tipem.

10) Průběžné pořadí soutěže bude uváděno v deníku Sport ve dnech 26. 8, 29. 8. a 2. 9. 2003 a na internetových stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

11) Vítěz soutěže bude vyhlášen v Českém rozhlase 1 - Radiožurnálu v rámci pořadu "Sportžurnál" v neděli 7. září 2003. Tento pořad je vysílán od 18.20 do 20.00 hodin.

12) Konečné pořadí soutěže bude uvedeno v deníku Sport dne 8. 9. 2003 a na www.tipsport.cz.

13) Každý posluchač, který se této soutěže zúčastní, souhlasí s tím, aby byly jeho jméno, příjmení a adresa (pouze název obce) uvedeny ve zmíněných médiích.

autoři: jkr , pes
Spustit audio