Opravdové kamarády počítá na prstech jedné ruky. „Na prvním místě je sport,“ přiznává Ester Ledecká

30. leden 2018

Ester Ledecká žije snowboardingem i alpským lyžováním a na ostatní věci nemá moc času. Poznáte to i z dalšího dílu našeho seriálu Olympijský rok, ve kterém sledujeme přípravu českých hvězd před únorovými hrami. Zveme vás do ateliéru na pražskou Letnou. Právě tam vznikaly i takové fotky, při kterých nejúspěšnější česká sportovkyně této zimy pózuje na Sněžce.

V bytě a zároveň ateliéru fotografa Tomáše Třeštíka pobíhají dvě děti, sem tak štěkne boxerka, ale hlavně se tu teď fotí Ester Ledecká. „Jsou to důležité věci, patří to k mé práci,“ přiznává.

A fotograf dodává, že Ester je totální profík a pracuje se s ní skvěle. „Mám jednoduchou práci, technicky to připravím a pak jen mačkám,“ směje se.

Olympijský rok 2018

Ledecká má program velmi náročný, a tak se opravdoví kamarádi dají spočítat na prstech jedné ruky. „Nemám na ně čas a nejsem typ, abych si na ně čas dělala,“ usmívá se. A podobně to platí i o partnerských vztazích.

„Žijeme pro sport, samozřejmě se tam láska vměstná, o to se člověk nemusí moc snažit. Ale pro správného sportovce by měl být na prvním místě sport. Je život, rodina, sport a pak jsou takové další záležitosti,“ vysvětluje.

autor: jsu
Spustit audio