Olomoucké hokejisty čeká loučení s neúspěšnou extraligovou baráží

19. duben 2013

Hokejisté Olomouce se dnes naposledy představí v baráži o extraligu. Od osmnácti hodin se na domácím ledě střetnou s Chomutovem.

Olomoučané už postoupit do extraligy nemohou, hosté naopak k udržení v nejvyšší soutěži potřebují uhrát bod. Útočník olomouckého mužstva Richard Diviš ale rozhodně motivaci neztrácí.

"Je to baráž, je to vyvrcholení první ligy a nám pořád o něco jde. Mustr tréninků je stále stejný, protože hrajeme třikrát týdně. Ve středu bývá volnější den s regenerací, teď jsme dostali úplné volno, ale jinak jsou tréninky pořád stejné. Není proč polevovat," říká Diviš.

"Mají tam osobnosti a mají tam především hráče, kteří umí dát gól, což nám chybí," srovnává chomutovský a olomoucký kádr Richard Diviš.

"My jsme tam v prvním zápase uhráli remízu 1:1 a pak jsme se víceméně nedokázali prosadit. Od nich se vždycky někdo našel, kdo gól dal. Ať to byl Kraft deset sekund před koncem nebo Důras když vyrovnával na 2:2. To je myslím teď jediný rozdíl mezi našimi týmy. Takhle jsme jim v podstatě darovali pět bodů a mrzí nás to," uzavírá olomoucký útočník Diviš.

autoři: min , jsu
Spustit audio