Obhájí česká fotbalová dvacítka titul vicemistra světa?

25. září 2009

Radiožurnál zve fanoušky na fotbal mezi pyramidy. Česká fotbalová reprezentace do 20 let se vydala do Egypta, kde bude obhajovat finálovou účast na světovém šampionátu. Jako jediné české médium vám z dějiště turnaje nabídneme původní zpravodajství a publicistiku.

Kromě živých vstupů z klíčových okamžiků zápasů českého týmu se můžete těšit na barvité reportáže z afrického kontinentu i na aktuální ohlasy z tábora českého týmu a další zajímavosti. Všimneme si například exotické reprezentace Tahiti, která se poprvé v historii účastní podobného mistrovství, a nabídneme vám také slova a zkušenosti trenéra Miroslava Soukupa. Byl to právě on, kdo dovedl před dvěma lety v Kanadě české mužstvo ke stříbrným medailím a na letošním šampionátu koučuje domácí reprezentaci Egypta.

Český národní tým se o postup ze skupiny do osmifinále utká postupně v Port Saídu s Austrálií (27. září), Brazílií (30. září) a v Alexandrii s Kostarikou (3. října).

Příspěvky a reportáže zpod pyramid uslyšíte každý den v Ranním Radiožurnálu. Své místo budou mít informace a emoce z Egypta také v Odpoledním Radiožurnálu a v každém vydání Sportžurnálu.

Na stránkách Českomoravského fotbalového svazu najdete informace o české reprezentaci do 20 let. Všechno o týmech a kompletní rozpis zápasů Mistrovství světa fotbalistů do 20 let najdete na stránkách FIFA U-20 World Cup Egypt 2009.

Vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu (Čechy, Vysočina, Brněnsko, Ostravsko).

Mapa pokrytí veřejnoprávního multiplexu

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu si můžete poslechnout v Rádiu na přání. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autoři: lep , jkb
Spustit audio