Nikdy na to nezapomeneme, prohlásila Soukalová o setkání s fanoušky v ČRo

21. březen 2016

Velký i malý křišťálový glóbus za vítězství ve Světovém poháru biatlonistek stály dvě hodiny v Českém rozhlase. Přivezla je Gabriela Soukalová, která tu měla spolu se svými kolegy autogramiádu. Zájem fanoušků naprosto převýšil rychlost, s jakou Soukalová rozdávala podpisy.

Fixy v rukách biatlonistů kmitaly nad podpisovými kartičkami, které fanoušci předkládali před čtveřici biatlonistů a jejich trenéra. Ještě než přijeli, stály stovky zájemců o autogram dlouhé desítky minuty před vchodem. Někteří z nich i několik hodin.

Hlavní hvězdou byla Gabriela Soukalová, čerstvá vítězka Světového poháru, která přivezla ukázat i ony slavné trofeje.

„Těch lidí je tady strašně moc, vůbec jsme s tím nepočítali. Už si ani pořádně nepamatuji, co jsme všechno podepisovali. Byly to fotky, články, různá přání. Je to nádhera a jsme hrozně nadšeni, že mají lidé biatlon rádi a že nás přišli podpořit. Asi na to nikdy nezapomeneme,“ prohlásila Gabriela Soukalová.

„Když jsme přijížděli a viděli jsme ten 'štrúdl', ten nekonečný zástup lidí, který stál k budově Českého rozhlasu, tak to jsme čubrněli,“ glosoval davy fanoušků Michal Šlesingr.

Ten přitom se svými kolegy zůstal nad podpisovými kartičkami mnohem déle, než plánoval.

Čtěte také

Světový pohár biatlonistům sice skončil, ale přesto nemůžou prohlásit, že už mají úplný klid.

„Odpočinek teď nenavazuje, protože budu ještě měsíc trénovat a zúčastním se exhibice v Ťumenu v Rusku. Volno mě potom čeká až během května, takže se moc těším na krásné letošní jaro,“ usmívala se vítězka Světového poháru.

autoři: mch , jkn
Spustit audio