Mladoboleslavské rozhodil gól Strömsgodsetu do šatny. Fatální chyba, zlobil se trenér Jarolím

17. červenec 2015

Jeden z plánů fotbalistů Mladé Boleslavi pro novou sezonu se začal hroutit hned na začátku. Středočeský tým má sen probojovat se do hlavní fáze Evropské ligy. Jenže na úvod 2. předkola doma prohrál s norským Strömsgodsetem 1:2.

„My jsme drželi balón, ale nebyli jsme nebezpeční. Strömsgodset chodil do brejků a v tom je výborný,“ litoval autor boleslavského gólu Daniel Bartl.

Domácí tým hrál prakticky neustále do plných a koncentrovanou defenzivu norského týmu dokázal překvapit jen v ojedinělých případech.

„Byla tam spousta nepřesností, málo pohybu dopředu, málo kvality. Chtěli jsme rozhodit jejich obranu a dostat se za ni dlouhými balóny, hráli jsme ale maximálně po vápno,“ pojmenoval nedostatky další ze záložníků Středočechů Ondřej Zahustel.

Čtvrtý tým poslední sezony Synot ligy přitom i vedl po parádní ráně Bartla z dálky. Mohl se uklidnit, jenže o vedení se rychle připravil vlastně sám.

„Fatální chyba, že jsme vedení nedokázali udržet aspoň do poločasu. Měli jsme balón na noze, přišli o něj a z brejku inkasovali. V závěru jsme zase inkasovali po stupidní chybě, kdy jsme měli na vlastní půlce lacinou ztrátu,“ divil se trenér Mladé Boleslavi Karel Jarolím.

autoři: mva , mau
Spustit audio