Mirek Vaňura a tipy na víkend: detektivní seriál s kapitánem Exnerem a nedělní komedie na Dvojce

7. květen 2021

V neděli je Den matek, přejeme všem našim posluchačkám, aby si tento den užily podle svých přání. Třeba při poslechu Českého rozhlasu Dvojka. Mirka Vaňuru můžete slyšet v pořadu O původu příjmení a fenomenálním a úspěšném krimi podcastu Kriminálka. Podívejte se, které tipy pro vás vybral z programu Dvojky.

Čtěte také

Už jen pár dní můžete ZDE>> na webu dvojka.rozhlas.cz poslouchat vzpomínky osobitého herce Pavla Landovského s názvem Lanďák.

Pokud vám víc vyhovuje poslouchat v mobilním telefonu, stáhněte si aplikaci mujRozhlas. I tam můžete poslouchat nejen Lanďáka, ale i další naše pořady – třeba seriál Koruna o britské královské rodině, nebo detektivku Na dosah ruky s kapitánem Exnerem.

Černá komedie Bezruký Frantík v neděli ve 20 hodin

A v neděli večer od osmi večer doporučujeme premiérovou hru Bezruký Frantík. Černo-černá groteskní komedie je inspirovaná skutečností.

Příběh tělesně postiženého tvrdohlavého kluka, který usiluje o vymanění se z daného osudu i prostředí a který je nucen na pozadí novodobých českých dějin svádět veliký zápas o lidskou důstojnost.

Pusťte si ve 20 hodin Dvojku, hru poté najdete po dobu 28 dní i ZDE>>

Devadesátiny Jiřiny Bohdalové na Dvojce

Narozeninový víkend s Jiřinou Bohdalovou na Dvojce byl strhující a velmi se vám líbil.

Písničku Vystřelená, Tobogan k devadesátinám, hru Diplom i třídílný dokument Třípatrový dort pro Jiřinu Bohdalovou najdete ZDE>>  

Nedělní pohodová Dvojka

Petra Burianová a Zbigniew Czendlik

V nedělním programu doporučujeme Jak to vidí... v půl deváté, kam si Zbigniew Czendlik pozval vítězku populární soutěže Peče celé Česko Petru Burianovou, která miluje tradice a svoji velkou rodinu.

Milí posluchači, děkujeme vám za celou Dvojku za vaši přízeň. Další tipy najdete u nás na webu a Facebooku příští pátek.  

autor: juk

Související