Mimořádné vysílání k povodňové situaci

27. září 2010

Na severu Čech stále prší a hladiny řek stoupají. Situaci mapují naši reportéři a zpravodajové. Úterní Noční Radiožurnál s aktuálními informacemi vysíláme mimořádně už od 23 hodin, program přebírá také regionální stanice Český rozhlas Sever.

Těšíme se i na informace od vás. Můžete volat na telefonní čísla 221552155 a 221552255 nebo psát vzkazy na facebookovou stránku Radiožurnálu. Na její zeď můžete vkládat aktuální fotografie nebo videa. Rádi je použijeme také na našem zpravodajském webu zpravy.rozhlas.cz.

V případě trvání povodňového ohrožení může docházet k dalším programovým změnám. Aktuální informace uslyšíte ve vysílání Radiožurnálu.

Vysílání ČRo 1 – Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu (Čechy, Vysočina, jižní Morava, Zlínsko, Ostravsko).

Mapa pokrytí veřejnoprávního multiplexu

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu si můžete poslechnout v iRadiu. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autor: pes
Spustit audio