Langerová zahraje živě v Karlových Varech na Dni s Českým rozhlasem! Vstup je volný

28. červen 2019

1. července od 21.00 uslyšíte na vlnách Českého rozhlasu Karlovy Vary a Radiožurnálu živý koncert Anety Langerové. Budete zrovna ve Varech na Mezinárodním filmovém festivalu? Dorazte za námi do Poštovního dvora!

Aneta Langerová bude navíc 1. července od 10.00 hostem Jana Pokorného v pojízdném R-streamu Radiožurnálu. Večer pak vystoupí se svou kapelou v Poštovním dvoře. Na místo je zajištěna kyvadlová doprava. Vstup je volný – až do vyčerpání kapacity. Koncert končí ve 22.30.

Pokud nemůžete dorazit přímo do Karlových Varů, nezoufejte. Koncert vám zahrajeme také živě ve vysílání Českého rozhlasu Karlovy Vary a na vlnách Radiožurnálu. Podívejte se, jak nás naladíte.

Navštivte během festivalu také R-stream

Radiožurnál přiveze na filmový festival pojízdné studio R-stream. Živě odtud bude moderovat Jan Pokorný a do vysílání si pozve různé hosty.

VIDEO: Den s Českým rozhlasem v Karlových Varech přinesl v roce 2018 koncert Mišíka

Brána Letního kina

Poprvé se v karlovarském Letním kině uskutečnil samostatný program, Den s Českým rozhlasem. 2. července se tu připomínalo 50. výročí Pražského jara i následující srpnové okupace, a to skrze hudbu i filmy. Vladimír Mišík zahrál se skupinou ETC a následně kino promítalo dva snímky z roku 1968.

V pondělí 1. července odtud bude od 19.00 vysílat Radio Wave. Jany Patočkové a Vojty Adama se zeptají moderátoři Šimon Holý a Hana Biriczová na to, jak filmový festival přežít a jak se vyvarovat zásadním faux pas.

Ve čtvrtek v 18.00 do otevřeného studia usednou filmové Čelisti. Moderátoři Aleš Stuchlý a Vít Schmarc si pozvou kritika Tomáše Stejskala a ještě většího kritika Kamila Filu.

R-stream bude na Sadové kolonádě otevřený od 9.00 (o víkendech od 10.00 do 18.00) do 17.00 celý týden, tedy od soboty 29. června až do soboty 6. července

autor: had
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.