Kladenští hokejisté mají nový název i nového sponzora

31. srpen 2011

Hokej v Kladně začal svou novou éru. Pod vedením nejlepšího hokejisty české historie Jaromíra Jágra v pozici majitele klubu se Středočeši vydají do nadcházející sezóny pod názvem Rytíři Kladno.

Jaromír Jágr na startu nové éry klubu nejprve poděkoval bývalému vedení i sponzorům, kteří pomáhali kladenskému hokeji v předcházejících letech, a pak oznámil nejdůležitější zprávu dne.

„Budeme se jmenovat Rytíři Kladno. Rytíř je statečný, čestný, nikdy se nevzdává. Respektuje jeden druhého, nezná ‚já‘, ale vždy ‚my‘ a každý hraje fér. To jsou vlastnosti, které chci, aby měli naši hráči a celý náš klub,“ řekl Jaromír Jágr na tiskové konferenci v Horním Bezděkově při oficiálním představení novinek v klubu.

Právě to by mělo podle něj vést k tomu, aby do ochozů kladenského stadionu zavítalo co nejvíce diváků.

Rytíři Kladno, nové logo hokejového kladenského klubu

„Lidé na Kladně mají hokej pořád rádi a já doufám, že si najdou cestu na zimní stadion, pokud budeme podávat perfektní výkony od první do poslední minuty. A to vám mohu zaručit, že to takhle v této sezoně bude,“ dodal Jaromír Jágr, který přivedl do Kladna velmi silného partnera. Generálním sponzorem bude od nové sezóny loterijní společnost Sazka, která na oplátku za poskytnuté finance získala v Jágrově osobě hlavní reklamní tahák pro své aktivity. Cílem týmu, který se loni jen tak tak zachránil v lize, je postup do play-off.

Vstup do extraligy čeká Středočechy 16. září v Brně, před domácím publikem se představí poprvé o dva dny později v duelu se Spartou.

autor: pka
Spustit audio