Každý chleba je úplně jiný, protože kvásek je pokaždé v jiném rozpoložení, vysvětluje blogerka
31. březen 2020
Vystudovaná žurnalistka Juliana Fischerová se zamilovala do pečení chleba. Své zkušenosti sdílí na sociálních sítích pod pseudonymem Maškrtnica. Chleba je dobrodružství a minimalistická zábava, je potřeba jen mouka, voda a sůl, popisuje. Je fajn si napřed vypilovat jeden recept a potom se pouštět do dalších. Můj první chleba, který mi chutnal, byl nehnětený se špetičkou droždí. A pozor na mouku, žitné těsto se nechová tak způsobně jako pšeničné, upozorňuje.
Mohlo by vás zajímat
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Střet zájmů neohrožuje Babiše, ale Agrofert, míní místopředseda ANO Vondráček
-
Babiš ke střetu zájmů: Agrofert neprodám. Pavel byl s variantami řešení spokojený, teď změnil názor
-
‚Zvolili jsme cestu destrukce toho, co fungovalo.‘ Pavel vyjádřil podporu obyvatelům ostravské Bedřišky
-
Spravedlnost skryje vlastníky firem před veřejností. ‚Zaskočily nás soudy,‘ hájí se resort