Jste blázni do sportu? Vyhrajte zlatou kartu se vstupenkami na největší sportovní události

Hledáme největšího sportovního fanouška v Česku. Chcete být u všech domácích zápasů fotbalové a hokejové reprezentace? Vidět fotbalové derby, MotoGP v České republice nebo biatlonový Světový pohár v Novém Městě? Stačí málo. Poslouchat Radiožurnál – olympijský speciál a mít trochu štěstí.

Zlatá vstupenka Radiožurnálu je karta, se kterou od nás dostanete vstupenky na sportovní utkání a závody zdarma. Je pouze jedna a vyhraje ji posluchač stanice Radiožurnál – olympijský speciál v naší mimořádné soutěži.

Na co dostanete vstupenky?

Je toho opravdu hodně. Se zlatou kartou získáte vstupenky na všechny letošní zápasy A fotbalové reprezentace v ČR, pražskou derby 2018, zápasy Sparta – Plzeň a Slavia – Plzeň v roce 2018.

Také dostanete 2 vstupenky na všechny zápasy Českých hokejových her v Pardubicích, 2 vstupenky na zápas finálové série Tipsport extraligy, vstupenky na všechny letošní zápasy mužské nebo ženské basketbalové reprezentace v ČR a roční permanentku pro jednoho na zápasy vybraného basketbalové klubu, všechna utkání Fed cup a Davis cup 2018.


Poslouchejte olympijské vysílání na nové digitální stanici Radiožurnál – olympijský speciál. Naladíte ji na našem webu, na mobilu v aplikaci iRadio a v Praze, Brně, Plzni a Ostravě a dalších místech na digitálním rádiu v multiplexu Českého rozhlasu.

A k tomu vstupenky na akci Zlatá tretra, MČR v atletice, Kontinentální pohár v Atletice, tenisové Prague Open, ME ve vodním slalomu v Praze, Speed way Grand prix, Moto GP – Velkou cenu České republiky motocyklů, Memoriál Luboše Tomíčka, Velkou pardubickou, Evropský pohár tahačů v Mostě, SP v biatlonu v Novém Městě na Moravě.

Jak kartu vyhrát?

Každý den zazní jednou ve vysílání archivní záznam reportáže, kterým naši kolegové z Československého rozhlasu přenášeli v roce 1968 do Československa zprávu, že Jiří Raška právě dostává na stupních vítězů zlatou olympijskou medaili.

Moderátor odehraje záznam z roku 1968, vysvětlí pravidla soutěže a ohlásí začátek soutěžního času. Od této chvíle máte 10 minut na napsání mailu ve znění: Chci Zlatou kartu! A to na e-mail vstupenky@rozhlas.cz. Každý posluchač může hrát jednou denně, ale zato každý den během olympijských her.

Po skončení olympiády pak jeden z českých olympioniků vylosuje ze všech došlých mailů jediného vítěze. Hrajeme každý den olympiády až do jejího konce!

Podívejte se na video s Tomášem Lörincem a dozvíte se víc!

autor: jaw
Spustit audio