Ježíškova vnoučata už plní skoro všechna přání. Někteří ještě na svého Ježíška čekají

14. listopad 2017

Před necelým dnem spustil Český rozhlas projekt Ježíškova vnoučata. Jeho cílem je splnit sny osamělým seniorům. V tuto chvíli se už plní téměř všechna přání, která do Českého rozhlasu zatím dorazila.

Právě teď je z necelých tří tisíc přání k dispozici už pouhých 149. Osmdesátiletá Marta si například přeje opravu rámů obrazů jejího manžela, osmdesátipětiletý Zdeněk by se rád projel poštovním autem a senioři z Luhačovic by chtěli, aby k nim na Silvestra přijela živá hudba.

Některá přání se ale budou plnit hůře. Třeba 94letý Jaroslav by chtěl nové nohy. A devětasedmdesátiletá Božena by chtěla být mladší.

K vybrání jsou také ještě přání, která stojí více peněz. Mnoho seniorů si přeje invalidní vozík nebo televizi. Další by se rádi podívali k moři nebo do lázní. Celý seznam najdete na stránkách Ježíškových vnoučat.


Projekt Ježíškova vnoučata ani zdaleka nekončí. Všechny domovy seniorů se mohou stále zapojit. Přihlaste se jednoduše na stránkách www.jeziskovavnoucata.cz a vložte přání a sny svých klientů.

Přání je možné plnit hned a na nic nečekat. Udělala to třeba už Adéla Vejvodová, která koupila stolní fotbálek panu Lubomírovi z Holic. A devadesátiletý Otto z Klatov už dostal nový mobil od Tomáše Martinky.

Za všechna splněná a plněná přání děkujeme.

autor: mkr
Spustit audio